Geslaagde activiteit in de Papendrechtstraat

Eigenlijk zouden ze op 8 oktober hun straatactiviteit gehouden hebben. Maar toen speelde het weer hen vreselijk parten. Er was al genoeg regen gevallen tijdens Opzoomeractiviteiten of vergaderingen in de straat. Dus werd het een weekje uitgesteld en …..

Zaterdag 15 oktober was een prachtige herfstdag, na de eerste nachtvorst.

Jaap Hulswit geboren in de Papendrechtstraat en ook getogen schreef:

‘Dat er in de Papendrechtstraat wel eens onenigheid is, kan gebeuren. Maar deze zaterdag was het zeer gezellig en vrolijk bij het straatfeest van de Papendrechtstraat.
Voor de kinderen was er een springkussen en waren er spelletjes te doen. De kinderen konden popcorn halen en patat en ook nog een suikerspin.
Tot het tijd was voor de ouderen uit de straat. Voor hen werd er bingo gedraaid. En daar waren zeer leuke prijzen voor, die de mensen prima konden gebruiken. Toen dat eenmaal afgelopen was, bleek het al 22:00 uur te zijn. Er volgde nog een spelletje dat men alleen in de Papendrechtstraat kent, want het werd daar ooit bedacht en niemand van buiten de straat begrijpt er iets van. Het was zeker 01:00 uur toen ondergetekende zijn 2 honden ging uitlaten. Op dat moment waren er nog veel buren lekker met elkaar aan het kletsen. Er werd zeker nog lang nagepraat in de straat.

Mijn complimenten voor het team dat dit op poten gezet heeft voor de straat.

Vriendelijke groeten,

Jaap’

Kinderen van elders kijken op het fotootje een beetje jaloers naar wat er in de Papendrechtstraat gebeurde en zullen het hem vast graag nazeggen. Zij willen ook wel zo’n team in hun straat en wie niet trouwens?