Grappig, of ………. juist niet?

Grappige situaties, dacht de dagburgmeester bij het fotograferen. Maar misschien is het ook helemaal niet grappig en soms is het ook heel nuttig.
Wat moet je daar nou van denken een rijtje keurige stoelen voor de hekken van de sloop in de Hontenissestraat en de Stavenissestraat. Waar komen ze vandaan en wat is de bedoeling?

Het was geen grofvuildag. Maar ja als je eenmaal iets aan de straat zet? Komen er binnen de kortste keren mensen langs en krijgen een idee.

En ja hoor binnen de kortste keren was er al één stoel weg en vanmorgen, donderdag 11 augustus waren ze allemaal weg. Staan vast ergens aan een keukentafel te pronken. De straat als Piekfijn Winkel. Zo kan het ook natuurlijk!

En dan aan de Tiengemetensingel. Eerst ontwaarde de dagburgervader één elektrische gitaar. Hij toonde hem in zijn weblog. Van de week hingen er ineens twee. Leuk, toch?

Of heeft de eigenaar zijn instrumenten aan de gevel gehangen. Zoals het spreekwoord luidt: je harp aan de wilgen hangen; stoppen met waar je zo goed in was?

Toch eens aanbellen en vragen hoe de vork nou echt inde steel zit. Steel? Ja de snaren zitten er niet meer op, dus ……