Halsterenstraat in RO TV

Het Opzoomert in mijn Kop! Zo heet de aflevering waarin Rogier Philipoom een delinquent speelt, die in de Halsterenstraat ondergebracht wordt en met de activiteiten in de straat geconfronteerd wordt. Op zondag 23 november wordt de aflevering uitgezonden op Tv Rijnmond om 17:21 uur en wordt dan ieder uur herhaald.
De opnamen werden in april, mei en juni gemaakt. De première vond plaats op zondag 5 oktober in het RO Theater aan de William Boothlaan. Een aantal mensen zagen de film dus al, maar de meeste bewoners van Pendrecht zagen hem nog niet. In de Halsterenstraat wordt er reikhalzend naar uitgekeken.
Misschien komt er zelfs een pleinbioscoop-achtige voorstelling in de straat. Maar op 23 november is het zover, om 17:20 uur wordt de film vertoond op TV Rijnmond. En wie TV Rijnmond kent weet dat dit programma ieder uur wordt herhaald, dus de film is dan heel veel keer achter elkaar te zien. Dat mag best, want de film is heel mooi en de Halsterenstraat toont zich in die film een echte kwaliteitstraat.

Dus kijken op 23 november en kansen te over!

Op de foto: Jos, eh Rogier Philipoom kijkend over de straat, die hem weer op de rails weet te krijgen.