Harry Kock ook in Charlois Magazine

Op de laatste pagina van het Charlois Magazine staat Harry Kock al net zo trots op Pendrecht als Ahmed Aboutaleb, die hem vanaf het billboard schijnt aan te moedigen.
Pendrecht blijft goed bezig! staat er boven het artikel op de laatste pagina van Charlois Magazine, herfsteditie 2011, Saskia Liefboer schreef de tekst en Rob Kamminga maakte de foto.

Harry Kock sloot de rij van 25 helden die op een formaat van 5 bij 7 een maand lang bij het Metrostation Slinge hingen. Pendrecht is Goed Bezig stond er onder hun portret.
Er kwam een 26ste uitgave met een iets aangepaste tekst. Pendrecht BLIJFT Goed Bezig.
En in dit geval geen Pendrechtenaar, die een project promootte, maar burgemeester Ahmed Aboutaleb, die zegt trots te zijn op Pendrecht.

De burgemeester hing voor de verandering ook twee maanden in plaats van één maand op de karakteristieke plek bij de Ooltgensplaathof.

Harry is voorzitter van de heldengroep en ook voorzitter van de stichting Vitaal Pendrecht. Pendrecht is echt zijn wijk en hij doet er verder alles aan om te zorgen dat er genoeg te doen is de wijk.

Er staan dit jaar nog een aantal zaken op de agenda. Neem aanstaande zaterdag een jaarmarkt met carnavalsoptocht en wielerronde en er komt nog meer. Sinterklaas wordt binnengehaald en er komt een groots kerstfeest.

Harry zorgt ervoor dat Pendrecht Goed Bezig BLIJFT!