Het einde van barbershop City Trend

De sluiting van de kapsalon is een indirect gevolg van de komst van Bas van der Heijden, de ruimte wordt bij de supermarkt getrokken. De beide kapsters Hilde en Gemma hadden met twee simpele A4-tjes op de ramen de sluiting aangekondigd en dat was eigenlijk het enige zichtbare bewijs dat de kapsalon dicht ging.

De klanten van City Trend moeten nu op zoek naar een andere kapper en één van hen is dagburgemeester Mario Bosch. Omdat hij er meer dan 15 jaar klant is geweest kwam hij op de laatste dag nog even langs om een afscheidscadeautje te brengen wat de kapsters erg op prijs stelden. Mario stapte rond half twee binnen en Gemma was op dat moment de allerlaatste klant aan het knippen.

Meteen na de kerstdagen begonnen Hilde en Gemma op 27 december met het leeghalen van de kapsalon. Omdat bijna alles al een bestemming had was aan het einde van de middag de zaak zo goed als leeg en draaiden de kapsters de deur voor de laatste keer op slot.

Kapsalon City Trend heeft bijna 20 jaar bestaan. Hilde en Gemma zijn in 1994 begonnen toen ze barbershop Dick overnamen die in één van de kiosken op Plein 1953 was gevestigd, in april 2000 verhuisden ze naar de locatie waar ze tot aan het einde zijn gebleven.