Hoe gaat het met Ama Dorsman

Lieve vrienden en belangstellenden,

Zondagavond 2 juni zijn we na een periode van zes weken vakantie in Frankrijk in Rotterdam teruggekeerd. Ondanks alle zorgen hebben we het goed naar onze zin gehad. Voor ons vertrek kreeg Ama opnieuw pijnklachten die we niet onder controle kregen. Dankzij het advies van de behandelend specialist in Nederland hebben we via een plaatselijke huisarts in Frankrijk de medicatie aan kunnen passen. Desondanks bleek dat niet afdoende om de pijn effectief te bestrijden, reden voldoende om direct bij thuiskomst een afspraak te maken met de specialist.

Inmiddels heeft deze afspraak plaatsgevonden, is het bloed opnieuw onderzocht en zijn er nieuwe longfoto’s gemaakt. Het resultaat daarvan is dat Ama aanstaande vrijdag voor een dag opname wordt verwacht voor het maken van een CT-scan om er achter te komen waardoor de pijn wordt veroorzaakt. Direct aansluitend op de dag opname vernemen we de uitslag zodat er nog voor het komend weekend duidelijk is op welke wijze de pijnklachten wel effectief bestreden kunnen worden.

Vooralsnog gaan we er samen met de specialist vanuit dat onderzoek en behandeling zullen leiden naar een succesvolle aanpak van de pijnklachten en dat we uit mogen kijken naar een nieuwe maar dan pijnloze vakantie in Frankrijk vanaf half augustus.

Wanneer daar aanleiding voor is houden we je graag op de hoogte van de ontwikkelingen als gevolg van de scan op aanstaande vrijdag.

Hartelijke groeten en graag tot ziens,

Cees en Ama.