Kadjel en Mario acht jaar later

Holi Phagun in het Servicepunt Pendrecht werd een groot succes. Door Diepak, Shailesh, Ramain Semaadj, de dansers van Ahilya en de muziekgroep Darshni. En natuurlijk de dagburgemeester en de presentator van kerst 2003, Kadjel Kharag.
Zij presenteerde het programma op 19 december 2003 en kondigde de burgemeester, Ivo Opstelten, aan en gaf hem een ambtsketen. Die ambtsketen draagt Mario Bosch nog steeds met gepaste trots.

Vrijdagavond 18 maart op het Holi Phagun feest van de Hindi groep van Pendrecht ontmoetten zij elkaar opnieuw. Beiden 8 jaar ouder, maar wie ziet dat?

Mario sprak de feestvierders toe. Hij is dus al ruim 8 jaar dagburgemeester en vervult die rol met verve.

Hij omschreef Tjark Jansen, de pelgrim, die op zoek is naar de Ziel van Pendrecht. Die ziel is er volgens Mario altijd al geweest. En die bestond al voordat de wijk gebouwd werd. In het hoofd van stedenbouwkundige Lotte Stam-Beese groeide het ontwerp van de wijk en de ziel heette: de wijkgedachte. Eén van de Idealen van mevrouw Stam-Beese.

Mario voegde er aan toe: ‘Het doet er niet toe wat je afkomst of je geloof is. Contact met elkaar is belangrijk en zo vormen we allen de Ziel van Pendrecht, de leefgemeenschap.’