Kleding inzamelen voor Sam’s kledingactie en Cordaid Mensen in Nood

Zaterdag 12 april van 10:00 tot 12:00 uur wordt er kleding ingezameld in de Open Hofkerk, Middelharnisstraat 153 A voor Sam’s Kledingactie en Cordaid Mensen in Nood.
Zaterdag 12 april wordt van 10:00 tot 12:00 uur kleding ingezameld in de Open Hofkerk, Middelharnisstraat 153 A en trouwens ook in de Credokerk en het buurtcentrum De Kolk in Zuidwijk en Heijplaat.

De inzamelactie is voor Sam’s Kledingactie en Cordaid Mensen in Nood. U kunt uw gebruikte kleding, schoeisel en huishoudtextiel in gesloten plastic zakken afgeven bij de Middelharnisstraat 153 A.

De opbrengst van de inzamelactie gaat naar projecten van ontwikkelingsorganisatie Codaid Mensen in Nood. Naar het preventieproject in Zuid India dat regelmatig geteisterd wordt door overstromingen en cyclonen.

De slechte huizen van met name de kasteloze (Dalit) worden volledig vernield.

Om mensenlevens te redden, bouwt Mensen in Nood samen met de lokale organisatie Kalvi Kendra hier aan evacuatiecentra waar mensen een veilig heenkomen kunnen vinden. De planning is dat deze centra eind dit jaar opgeleverd kunnen worden.

De organisatie hoopt op veel steun voor het project: Help mee, voor India!

Voor meer informatie over Sam’s Kledingactie en de gesteunde projecten kunt u kijken op http://www.samsledingactie.nl of bellen naar 073 – 687 10 60.