Margareth Visser exposeert in Pendrecht Museum

Margareth Visser, bewoonster van Pendrecht en de moeder van schrijfster Judith, maakt (dieren)schilderijen. Haar werk is tot en met 13 augustus te zien in het Pendrecht Museum.

Margareth maakt voornamelijk portretten van dieren maar ze schildert ook landschappen zoals op de bovenste foto te zien is. Het is niet de eerste keer dat zij exposeert, het werk van Margareth was eerder te zien tijdens de opening van het Dieren Gezondheids Centrum op 10 april.

Om er toch een officieel tintje aan te geven heeft Margareth aan dagburgemeester Mario Bosch gevraagd om de tentoonstelling te openen. Dat gaat gebeuren op donderdag 22 juli om 10.00 uur.

De tentoonstelling is te bezoeken op de reguliere openingstijden van het museum: maandag en donderdag van 10.00 tot 13.00 uur, de toegang is gratis. Het Pendrecht Museum (onderste foto) is gevestigd op Plein 1953 nummer 57.

Wie een schilderij van zijn of haar hond wil hebben kan dit door Margareth laten doen. Zij heeft daarvoor een duidelijke foto nodig van 10 x 15 of 13 x 18 cm. Het schilderij wordt dan gemaakt op linnen van 30 x 40 cm voor maar € 45,-.