Open huis bij Aafje en Woonstad Rotterdam op 23 september

Alvast even binnen kijken bij bijzonder nieuwbouwproject aan Burghsluissingel. Op vrijdag 23 september staan tussen 14.30-17.00 uur de deuren open van een modelwoning aan de Burghsluissingel in Rotterdam (Charlois).
Op vrijdag 23 september staan tussen 14.30-17.00 uur de deuren open van een modelwoning aan de Burghsluissingel in Rotterdam (Charlois). Mensen die een nieuwe woning zoeken, maar ook buurtbewoners worden van harte uitgenodigd om te komen kijken bij dit bijzondere bouwproject. Aan de Burghsluissingel realiseren Aafje en Woonstad Rotterdam drie woontorens met in totaal 81 woningen.

Open huis
Op vrijdag 23 september tussen 14.30-17.00 uur zetten Aafje en Woonstad Rotterdam de deuren van een van de drie torens open. Geïnteresseerden en buurtbewoners kunnen een modelwoning bekijken nog voordat de toekomstige bewoners hun intrek nemen in hun woningen. Medewerkers van Aafje en Woonstad staan klaar met informatie en beantwoorden alle vragen. Natuurlijk staan een hapje en een drankje ook klaar. Bezoekers kunnen rekenen op een warm welkom.

Thuis aan de Burghsluissingel
Het nieuwbouwcomplex aan Burghsluissingel 1 t/m 109 (Aafje) en 113 t/m 125 D (Woonstad Rotterdam) bestaat uit drie woontorens en is bedoeld voor 55-plussers. Een van de torens is voor klanten van Woonstad Rotterdam. 55-plussers kunnen terecht in een van de vier ruim opgezette woningtypen, met een deel middeldure huur en een deel bereikbare huur.
De andere twee torens zijn van Aafje. Hier kunnen mensen die zorg nodig hebben, terecht in woningen die qua indeling identiek zijn aan die van Woonstad Rotterdam. Zij wonen aan de Burghsluissingel gewoon thuis, maar krijgen aan huis alle zorg die zij nodig hebben: normaal waar mogelijk, bijzonder waar nodig.
Bewoners van de Woonstad toren kunnen gebruik maken van alle faciliteiten van Aafje. Makkelijk als je zo dicht bij elkaar woont, of dat nu in een woning van Woonstad of in een woning met zorg van Aafje is.

Bereikbaarheid
Het complex aan de Burghsluissingel is prima te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Bezoekers kunnen parkeren op het parkeerterrein achter het complex, toegankelijk via de Sliedrechtstraat. Mensen die reizen met openbaar vervoer nemen vanaf station Zuidplein stadsbus 67 richting Pendrecht tot de halte Krabbendijkestraat. Vanaf de halte is het ongeveer 5 minuten lopen.