Oproep voor extra deelnemers aan colleges Kinderfaculteit

Emel Ouaghmiri zit klaar met de scanner in ontvangstruimte. Zij weet precies hoeveel kinderen er binnen zijn en aan welk college van de Kinderfaculteit Pendrecht zij deelnemen. De talen zijn goed bezet.

En ook op andere plaatsen. Bijvoorbeeld op het Arboretum Pendrecht is de belangstelling groot.

Oproep

Maar de journalistiek met meester Maurice Oosthoek met maar twee leerlingen en de groep film en video met drie studenten kunnen nog best wat extra deelnemers gebruiken.

Op het derde fotootje loopt Maurice met zijn journalisten op de Slinge op zoek naar onderwerpen voor een nieuw magazine.

Deelnemen aan journalistiek is echt leuk. Kijk maar eens naar het magazine over Pendrecht dat de vorige groep met maar liefst zeven wijktijgers maakte via deze link.

De groep film en video is te zien op het onderste plaatje en heeft al een oproep met de camera op YouTube gezet. Er moet nog even toestemming gevraagd worden aan de leiding van Hoedje van Papier of het op deze website mag.

Met zijn drieën is leuk, maar het is nog veel leuker als je met een team van 7 tot 8 studenten aan de slag gaat. Dus lees je dit, meld je aan via je juffrouw of meester op je school in Pendrecht of ga naar de Kinderfaculteit met je vader of moeder en schrijf je zo snel mogelijk in.

Op de Kinderfaculteit word je echt veel wijzer!