Opzoomeren in de Hontenissestraat

Rebecca laat zien dat zij goed is op de pedalo. Het lijkt heel simpel die twee plankjes met wieltjes, maar je moet goed je evenwicht kunnen houden en eigenlijk eerst even goed oefenen.

De Speelkeet van Opzoomer Mee zit vol met dergelijke dingen. Er zijn ski’s waar je met zijn tweeën of zijn drieën op moet en samen iets af moet spreken om tegelijkertijd je linker en je rechter been vooruit te zetten. Doe je dat niet! Dan val je onherroepelijk.

Hetzelfde gebeurt met zo’n driepersoons step. Lijkt heel eenvoudig maar je moet op elkaar ingespeeld zijn. De kinderen van de Hontenissestraat bleken dat goed in de vingers te hebben.

Naast de Speelkeet hadden ze ook een springkussen in de vorm van een taart laten komen. Laat er nou ook een echte taart geleverd bij zijn.

Braderie? Tuintjesactie? Aan de Hontenissestraat ging dat allemaal voorbij. Zij hadden plezier genoeg in de eigen straat. En leerden elkaar nog beter kennen.

En daar gaat het tenslotte om in Opzoomeren.

Wil je dat ook in jou straat? Neem dan contact op met Opzoomer Mee of kijk op de website www.opzoomermee.nl en meld je straat aan!