Pendrecht Dromen & Idealen (tweede extra voorstelling)

PENDRECHT DROMEN & IDEALEN:

EEN THEATERSCHOUW.

Na de Pendrecht Monologen en de Pendrecht Dialogen is het nu tijd voor de Pendrecht Dromen & Idealen. Onder leiding van regisseur Cees Bavius van BAF is toegewerkt naar 4 eenakters en een aantal intermezzo’s, die 3 februari 2011 in première gingen. Vanwege het grote succes zijn er extra voorstellingen op vrijdag 11 maart en zaterdag 12 maart.

Centraal staat de vraag: hebben bewoners uit Pendrecht nog idealen in deze tijd van ontheemdheid en verzuring en welke zijn dat dan? De voorstellingen geven verschillende antwoorden op deze vraag, en roepen tegelijkertijd ook nieuwe vragen op.

3 generaties

Net als bij de Pendrecht Dialogen spelen oudere en jongere wijkbewoners samen, maar nu is er nog een generatie vertegenwoordigd: ouders van de jongeren. Ook dit keer zijn de teksten geschreven door scenarioschrijfster Pieta Bot.

De voorstellingen zijn te zien op één avond of middag op verschillende locaties in de wijk, waaronder natuurlijk het eigen Pendrecht Theater. Op deze manier vormen ze een theaterschouw, die niet gaat over schoon, heel en veilig, maar over mensen met dromen en universele emoties.

PRAKTISCHE INFORMATIE
De voorstellingen zijn op verschillende locaties en de start is op beide dagen in de Toneelwinkel, Plein 1953 nr. 57. Aanvang 19.30, zaal open 19.00 uur. Onder begeleiding van een reisleider worden de voorstellingen bezocht en er is busvervoer tussen de locaties.
De toegang tot de voorstellingen is gratis maar reserveren is verplicht via info@baf-art.nl of 06 – 18 393 879. Wacht niet te lang want het aantal plaatsen is beperkt en vol is vol!