Pendrecht Kijkt op 14 juni in Restaurant Zuiderkroon

De volgende editie van Pendrecht Kijkt! is op dinsdag 14 juni om 19:30 uur in Restaurant Zuiderkroon.
Uitnodiging

Deelgemeente Charlois nodig u uit voor Pendrecht Kijkt, de bijeenkomst over schoon, heel en veilig waarin u in gesprek kunt met uw buurtagent.

Dinsdag 14 juni 2011

19:30 – 21:00 uur

Restaurant Zuiderkroon (Vlissingenplein 108)

Naast de buurtagenten zijn ook vertegenwoordigers van Woonstad Rotterdam, Stadstoezicht en deelgemeente Charlois aanwezig. U kunt dus terecht met alle meldingen over schoon, heel en veilig.

Meldingen over veiligheid

Meldingen voor de buurtagenten kunt u ook digitaal doen. Voor Pendrecht-Noord (het deel tussen de Slinge en het Zuiderpark) kan dat via Theo Spronk, theo.spronk@rijnmond.politie.nl en voor Pendrecht-Zuid (de kant van de Slinge waar ook Plein 1953 ligt) via Han Adema, han.adema@rijnmond.politie.nl. Als u een persoonlijke afspraak met de buurtagent wilt maken, dan kunt u ook een terugbel verzoek doen via 0900-8844. Als u daar meldt in welke straat u woont, dan wordt u teruggebeld door uw buurtagent.

Meer informatie

Neem voor meer informatie of vragen over de bijeenkomst contact op met Centrale Ondersteuning Wijkzaken van deelgemeente Charlois, via 010-4107409 of met ondergetekende.

met vriendelijke groet,

Luz Kromhout
wijkcoördinator Pendrecht
deelgemeente Charlois, Rotterdam
telefoon: 010-4107 523
mail: l.kromhout@charlois.rotterdam.nl www.pendrechtisgoedbezig.nl