Pendrecht Tandartsenwijk?

Tandarts Thio is al een tijd uit de wijk. Zijn collega Purwanta zette de praktijk voort. Op de Zijpe kwam er een extra praktijk. Het voormalige Pendrecht Museum op Plein 1953 nr 57 wacht ook op de inrichting door een tandarts en nu wordt er op Slinge 773 A gebouwd aan de Tandartspraktijk Slinge.
Tandartspraktijk Slinge staat er op de etalage van de woon/werkwoning aan Slinge 773 A.

De tandarts heeft al contacten gelegd met de dagburgemeester en met Vitaal Pendrecht met de vraag om langs te komen en of er via internet of het bewonersmagazine aandacht besteed kan worden aan de nieuwe praktijk.

Ondernemers, die iets in Pendrecht zien, zijn altijd welkom, toch?

Wordt Pendrecht naast de wijk waar je op de Krabbendijkestraat, de Slinge, Plein 1953 en de Zijpe lekkere thuisbezorgde maaltijden kunt krijgen. Uit China, uit Suriname, van de Antillen, uit Sicilië, uit Italië, uit de Balkan, ook uit Nederland en Turkije.

Sinds kort is er ook een Snoepjes winkel met als naam Snoepjes Enzo, die een beetje doet denken aan de oude CJamin-formule, maar dan op een bescheiden en charmante manier. Met een onderneemster uit Bloemhof, die bewust kiest voor Pendrecht, en gebruik maakt van de mogelijkheden die deze wijk in tegenstelling tot Bloemhof biedt.

En nu komen er ook tandartsen, die ervoor zorgen dat na het eten van al dat lekkers je gebit toch in orde blijft.

Pendrecht de Nieuwe Tuinstad voor Iedereen wordt langzamerhand ook de proeftuin voor enthousiaste jonge ondernemers.