Pendrechtenaren zijn wél trots

De posters van Huib, Elly, Dilek, Bien, Martin en Kimberley zijn bij het artikel afgedrukt. In de eerste edities wordt het portret van Kimberley aan Bien toegeschreven. Bij de latere edities bleek dat foutje hersteld te zijn. Vast het gevolg van opmerkingen van oplettende lezers.
Kimberley is het gezicht van deze maand, de maand augustus. Dilek Sasmaz staat nog op de agenda voor een komende maand. De overige portretten zijn al opgenomen in de helden galerij van Pendrechtenaren, die op de bres staan voor hun wijk.

Pendrecht in het nieuws! staat er breeduit op de website van de campagne Pendrecht is Goed Bezig.

‘Het is inmiddels al meer dan een jaar geleden! Want op 1 juni 2009 ging de campagne “Pendrecht is goed bezig” van start; een campagne voor en door bewoners die met hun projecten willen laten zien hoeveel goede dingen gebeuren in de wijk. Een campagne die niet ontkent dat het ook wel eens niet goed gaat, maar die de focus wil leggen op de positieve dingen in de wijk. Want er gaat ook een heleboel wél goed! Na meer dan een jaar campagne besloot het Algemeen Dagblad de balans op te maken. Het resultaat vind je in de bijlage, die als titel draagt:
“Pendrechters wél trots: bewoners vegen vloer aan met slecht imago van de wijk”.
En zo is het maar net.’

Een kopie van het artikel is via de site van de campagne www.pendrechtisgoedbezig.nl te downloaden.