Primeur voor Pendrecht: De Stromen Comfortkaart

Op vertoon van de comfortcard ontvangt u bijvoorbeeld een gratis kop koffie in Restaurant Zuiderkroon, maar er is meer.

Alle 55-plus huurders van de Nieuwe Unie in Pendrecht wachtte begin maart een leuke primeur. Samen met de bewoners van de Zuiderkroon hebben zij als eerste in Rotterdam de mogelijkheid gekregen om de Comfortkaart van De Stromen aan te vragen. Met ruim vierduizend cliënten is De Stromen de grootste ouderenzorgorganisatie in Rotterdam.
De Stromen Comfortkaart biedt 55-plussers een aantrekkelijk pakket producten en diensten op het gebied van gemak, ontmoeting en veiligheid. Kaarthouders krijgen bijvoorbeeld korting op de kapper en pedicure aan huis en kunnen een maaltijd van De Stromen gratis thuis laten bezorgen. Ook kunnen zij dineren in restaurant de Zuiderkroon, waar op vertoon van De Stromen Comfortkaart een gratis kopje koffie wordt geserveerd. En wie onverwacht zorg of verpleging nodig heeft, is in goede handen. De Stromen staat dan onmiddellijk klaar, ook als de benodigde indicatie voor thuiszorg nog niet is geregeld.
De Nieuwe Unie heeft actief meegedacht over de samenstelling van het Comfortkaart-pakket. Zo vindt zij het aanbieden van alarmering essentieel. De Stromen installeert dan een alarmtoestel bij iemand thuis waarmee in geval van nood dag en nacht hulp kan worden ingeschakeld. Huurders kunnen op deze manier prettig blijven wonen waar zij wonen ook als zij op leeftijd raken. De Stromen Comfortkaart is geldig vanaf 1 april 2005.