programma grote boom Pendrecht

Er zit veel leven in Pendrecht. Een ritje door de wijk in deze donkere dagen voor kerstmis laat dat overduidelijk zien. Maar de initiatiefgroep Vitaal Pendrecht wil nog net effetjes een beetje meer. Daarom staat er een enorme hoge boom op Plein 1953 en die is vrijdag 19 december om 15:30 uur netjes opgetuigd door allerlei groepen uit de wijk. Hij wordt vergezeld door 5 kleinere broertjes ook aangekleed door diverse enthousiaste groepen uit de wijk.
Met een daverend programma wordt de boom in gebruik genomen. Het programma wordt gepresenteerd door de wijkbewoners: Heleen Westerman, Kadjel Kharag en Roger Huys.
Een toepasselijk decor voor bij de boom en op het podium is gemaakt door Eveline van Rooy.

Het podium programma ziet er als volgt uit:
Er zit nog heel wat leven in Pendrecht. Een ritje door de wijk in deze donkere dagen voor kerstmis laat dat overduidelijk zien. Maar we willen net effetjes een beetje meer. Daarom staat er een enorme hoge boom op Plein 1953 en die is vrijdag 19 december om 15:30 uur netjes opgetuigd door allerlei groepen uit de wijk.
En met een daverend programma wordt de boom in gebruik genomen.

Programma:
15:30 uur landing Opzoomer Mee Sky Divers midden oip Plein 1953 en start van podiumprogramma met de PHB (meisjes) gevolgd door een show van Little Sweet Girls op het podium.
16:00 uur Kerstspel Thuiszorg team Pendrecht
16:30 uur Pastoor Timmermans spreekt een meditatie uit gevolgd door het Ave Maria uitgevoerd door mevrouw Van Keulen.
16:45 uur De zeeverkenners van Willem de Zwijger steken fakkels aan rond de vijver
17:00 uur Ceremonie met installatie van dag- en nachtburgemeester door burgemeester Ivo Opstelten van Rotterdam en mogelijk in aanwezigheid van de loco-burgemeester van Oslo. Toespraken van de dag- en nachtburgemeester. Gevolgd door het ontsteken van lampjes van de kerstboom door de burgemeesters gezamenlijk.
Daarna een optreden van de dansgroep Asha Bhoelai
18:00 uur programma vanuit het Turks Huis Pendrecht
19:00 uur medewerkers Universiteit Tilburg geven hun kerstkijk op Pendrecht.
19:30 uur optreden voorganger Stanley Dissels en koor Zout der Aarde
20:00 uur Sluiting

DJ is Lucky