Ria wil graag de oude verwijzing terug

Ria Hanselman had al diverse hoogwaardigheidbekleders aan hun jasje getrokken over de verwijzing naar de lift, die vroeger op het Metrostation stond. Kan die verwijzing terugkomen?
Zij de voorzitter van de deelgemeente er al een keer op aangesproken en ook de voorzitter van de winkeliersvereniging van Zuidwijk had ze haar verhaal gedaan.
Ze vroeg zich af waarom er geen reactie kwam.
Ria Hanselman heeft nu een bericht gestuurd aan 14 – 010 via de website van de gemeente.
Haar verhaal is dat er vroeger een verwijzing was op het Metrostation Slinge naar de lift. Die aanduiding is er tegenwoordig niet meer. Sta je op het station zelf dan word je wel op de mogelijkheid om gebruik te maken van de lift attent gemaakt. Maar als je het station inkomt en je bent niet in staat om via de trappen of de roltrap naar boven te gaan, dan moet je weten dat er een lift is. Die lift is aan de andere kant van het Metrostation overigens en er wordt frequent gebruik van gemaakt.

Ria weet er alles van, want ze kijkt vanuit woning op het Metrostation neer.

Nu maar even afwachten of er via deze weg een reactie komt. Ria vindt het belangrijk voor de mensen uit de wijk, die minder goed uit de voeten kunnen om te weten wat de mogelijkheden van het Metrostation Slinge zijn.