Rotterdamse Wijken Show vrijdag op Plein 1953

In 2022 zijn de eerste Rotterdamse Wijken Shows georganiseerd in de eerste week na de lockdown, vele Rotterdamse makers kregen zo eindelijk weer een podium. In 2023 brengen we de Rotterdamse Wijken Show een stapje verder en is het verhaal van de Rotterdam de inspiratie! De Rotterdamse Wijken Show gaat over het vinden van het verhaal van Rotterdam. Wie bepaalt wat dat is? Hoe klinkt dat of hoe ziet dat eruit? Samen met de artiesten maken we een muzikale reis waarin we de mooie kanten en de minder mooie kanten van de stad bezoeken.

Tijdens de voorstelling zien we lokale artiesten uit de wijk die de vraag beantwoorden in dans, zang, muziek, theater en nog meer. Denk aan singer songwriters, beatboxers, zangkoren, bollywood dansers en nog meer verborgen schatten uit jouw wijk. Je ziet unieke combinaties van verschillende disciplines en stijlen die je nog niet eerder hebt meegemaakt.

Aanstaande vrijdag strijken ze met de Rotterdamse Wijkenshow neer in Pendrecht op Plein 1953. Voor deze editie werken zij samen met Podium Islemunda.

Wanneer: Vrijdag 28 april
Tijdstip: 16:00 uur
Waar: Plein 1953

Bron: https://rotterdamsewijkenshow.nl/agenda/