Slotvoorstelling Pendrecht Monologen op 13 april 2007

Na een jaar en een maand en 40 succesvolle voorstellingen wordt de allerlaatste voorstelling van de Pendrecht Monologen gespeeld op vrijdagavond 13 april 2007. U bent van harte uitgenodigd om de feestelijke afsluiting bij te wonen.
“40 voorstellingen van de Pendrecht Monologen is een absoluut record”, aldus regisseur Cees Bavius. De overstap naar de Pendrecht Dialogen wordt binnenkort een feit. Nieuwe stukken met andere spelers uit Pendrecht over deze tijd zijn al bijna zo ver dat ze vertoond kunnen gaan worden. Voor die tijd is er eerst een feestelijke afsluiting van het eerste luik uit het drieluik van het project Samen op weg naar nieuwe Pendrecht Idealen.

“Bestemming Nederland”, “Uitstappen zonder lawaai” en “Alleen de bomen zijn nog van toen” worden op 13 april 2007 voor de allerlaatste keer vertoond. Plaats: Pendrecht Theater aan Plein 1953. Aanvang: 19:30 uur en zaal open: 19:00 uur.

Reserveren is noodzakelijk en dat kan per mail: bavius@bureau-baf.nl of telefonisch 06 511 09 946

“Samen op weg naar nieuwe Pendrecht Idealen” is ontwikkeld door BAF in samenwerking met Vitaal Pendrecht, de BOP, Charlois’ Welzijn, Sint Bavokerk, Turks Huis in Pendrecht en Open Hofkerk. Opdrachtgever is Pendrecht Zet Door.