Start verkoop Eilanden succes

Op zaterdag 3 februari van 11.00 uur tot 13.00 uur vond de start plaats van de verkoop van het project De Eilanden. Het was een drukte van belang in de gemeenschappelijke ruimte aan de Zierikzeestraat. De belangstelling voor de nieuwe woningen was overweldigend.
De grote belangstelling wil natuurlijk niet zeggen dat alle 48 woningen verkocht zijn. Maar enthousiasme was er in ieder geval wel bij de start van de verkoop. Atta Makelaars en de Nieuwe Unie hadden gezorgd voor een ruime hoeveelheid informatiemateriaal. Er was genoeg hulp om alle vragen te beantwoorden. Daar werd goed gebruik van gemaakt. Medewerkers van Atta Makelaars en de Nieuwe Unie zorgden ervoor dat alle vragen beantwoord konden worden.

De informatietafels waren 2 uur lang bezet. Er moest vaak even gewacht worden, voordat men aan de beurt was.
Onder de bezoekers was dagburgemeester van Pendrecht, Mario Bosch, aanwezig. Hij maakte een van bijgaande foto’s. Bien Hofman, Charloiser van 2006, maakte de overige foto’s. Gerard Boom, voorzitter van de BOP, en Ed Goverde, dagelijks bestuurder van de deelgemeente Charlois en geboren en getogen Pendrechtenaar, waren ook aanwezig om een kijkje nemen te nemen naar de belangstelling bij de start van de verkoop van de 48 eengezinswoningen.

Voor de verzorging van het publiek met koffie en dergelijke waren vrijwilligers uit het 55 + complex Schouwen Duiveland verantwoordelijk. Zij zorgden goed voor de inwendige mens.