Nieuwe exposities in Galerie Eveline van Rooy

Twee nieuwe exposanten, Alice Akkermans en René Stoffels tonen hun werk in Galerie Eveline van Rooy aan de Slinge 773D. De exposities zijn te zien van 8 februari tot en met 29 maart 2007.
Er is weer een fraaie uitnodiging rondgestuurd door Eveline van Rooy. Zie hiernaast. Zij kondigt in die uitnodiging de volgende exposities aan en biedt ook aan om in de galerie/haar atelier te komen kijken naar de kunstwerken, die er gangbaar hangen. “Kom eens kijken en kom eens iets kopen of lenen!”, zou ze zelf gezegd kunnen hebben.

De nieuwe exposanten zijn Alice Akkermans en René Stoffels:

Alice Akkermans heeft, na gewerkt te hebben met diverse materialen, haar passie gevonden in de schilderkunst. De surrealistische schilderen die ze nu exposeert spreken zeer tot de verbeelding. Door het kleurgebruik en haar fantasie geeft zij een beeld van de wereld zoals zij die ervaart en ziet.

In de keramieke en bronzen beelden van René Stoffels staat de mens centraal. Al eerder exposeerde hij in de galerie zijn struisvogeleieren met daarop bronzen beeldjes. Deze keer is er van hem een grotere collectie werk te zien. De huid van zijn bronzen beelden is voor hem erg belangrijk, hij geeft ze vaak een geraffineerd patina (kopergroen) mee waardoor de beelden bijzondere kleuren krijgen.

Er is in de galerie o.a. werk in stock van:
Eveline van Rooy (schilderijen)
Klaus Hofmann (aquarellen)
Maria de Groot (schilderijen)
Armeen Gasparian (schilderijen)
Olga Gasparian (pastel tekeningen)
Nelly Capelle (keramiek)
Ben Riksen (keramiek)

De openingstijden van de galerie zijn als vanouds: donderdag t/m zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. LET OP: in verband met Kunst Ahoy is de galerie op vrijdag 30 en zaterdag 31 maart 2007 gesloten.
De expositie van Alice Akkermans en René Stoffels loopt van 8 februari tot en met 29 maart 2007.