Tiengemetenflat bestaat 10 jaar

In 1998 werd de Tiengemetenflat opgeleverd. De flat was toen verreweg het hoogste gebouw in Pendrecht. Nu is er een hogere broer in de vorm van de Zuiderkroon. De bewonerscommissie van de Tiengemetenflat wil het 10 jarig bestaan niet ongemerkt laten passeren en organiseert op 21 april een verjaardagsfeest.
Een bijzonder gebouw in de wijk is de Tiengemetenflat. Meestal wordt de flat op de foto gezet vanaf de Tiengemetensingel. Dat levert zeer fraaie beelden op. Deze keer een foto van een geheel andere kant.

De bewonerscommissie van de flat wil het verjaardagsfeest niet zomaar voorbij laten gaan. Zij zorgen voor wel 3 verschillende activiteiten rondom het 10 – jarig bestaan. Op 23 april gaan de bewoners op busreis naar Leerdam en bovendien varen op de Linge met een bezoek aan een tingieterij.

Op 21 april is er een receptie in de Open Hofkerk. De bewoners van de flat zelf zullen vooral met de commissie delen in de feestvreugde. Ook de dagburgemeester van de wijk, het bestuur van de BOP en de opbouwwerkers zijn uitgenodigd om het verjaardagsfeest met de bewoners te delen.