Tijdelijke tribune in binnentuin

Het stuk Natives van de acteursgroep Wunderbaum gaat over de wereldcrisis en heeft als zodanig niets met Pendrecht te maken. Maar de plek waar het gespeeld wordt maakt het wel heel bijzonder: een sloopflat in de Hontenissestraat. Tijdens de voorstelling maken twee muzikanten live muziek en vanaf de tribune in de binnentuin achter de flat kijkt het publiek in de kamers waarin de voorstelling wordt gespeeld.

Zoals in de Activiteitenkalender op deze website is te lezen kunnen bewoners van Pendrecht de voorstelling bezoeken voor de halve prijs oftewel € 7,50. Deze korting geldt voor maximaal 2 kaarten per persoon, reserveren met buurtbewonerskorting kan alleen telefonisch via de kassa van de Rotterdamse Schouwburg, telefoon (010) 4118110. De kortingsregeling geldt voor de voorstellingen vanaf 15 september dus niet voor de première op 10 september, die is trouwens al uitverkocht.
Telefonisch gereserveerde kaarten kunnen afgehaald worden bij de kassa van de Rotterdamse Schouwburg (maandag tot en met zaterdag van 12.00 tot 18.00 uur) of op de avond van de voorstelling op de locatie tussen 19.00 en 19.30 uur. Let op: op de locatie kan er alléén met een pinpas of creditcard betaald worden, contant afrekenen is niet mogelijk.

Alle voorstellingen beginnen om 20.00 uur. Tip voor de bezoekers: kleed je warm aan want ook al is de tribune overdekt, je zit buiten en het kan in deze tijd van het jaar ‘s avonds al behoorlijk fris zijn.