Totaal ander feestprogramma indraaien fietsbrug

Bijgaande foto’s zijn zaterdag overdag gemaakt door Mario Bosch. Unieke beelden. Morgen zijn ze namelijk niet meer te maken, omdat vannacht ook het tweede deel van de fietsbrug wordt ingedraaid boven de A15.

De netkous werd wat eerder afgeleverd en het indraaien werd daarom ook vervroegd. Er was voorzien dat dat ‘s morgens vroeg zou gaan gebeuren. Na de klus zou het feestprogramma met redevoeringen en een ontbijt heel vroeg op de zondagmorgen plaatsvinden. Maar nu meldt de voorlichtster van de Regio Rijnmond:

Geachte mevrouw, heer,

Het eerste brugdeel van de Groene Verbinding ligt erin! Het werk verliep heel soepel waardoor wij u al om 23.30 uur willen verwelkomen!
Het vergt wat van ieders flexibiliteit, dat realiseren we ons, maar u krijgt daarmee een prachtig uitzicht op dit technische hoogstandje!

Programma op zondag 25 augustus
23.15 – 23.30 uur: ontvangst
Tot ongeveer 2.00 uur: indraaien van het brugdeel en vervolgprogramma voor bouwers en kijkers.

Pendeldienst naar uitzichtpunt

Om naar het uitzichtpunt te komen, moet u gebruik maken van een pendeldienst. De pendelbusjes rijden vanaf 23.00 uur doorlopend vanaf het parkeerterrein De Rhoonse Weide. U kunt dus niet op eigen gelegenheid naar het uitzichtpunt gaan. In de bijlage vindt u de routebeschrijving.

Geen plek voor extra gasten

Wij kunnen in verband met de veiligheid een beperkt aantal mensen ontvangen. Dit houdt in dat iedereen op de gastenlijst welkom is. Voor spontaan bezoek van extra belangstellenden hebben wij helaas geen plek. Niet erg gastvrij, maar veiligheid gaat voor.

Let op: gasten die u zelf heeft aangemeld en die geen bevestiging per mail hebben ontvangen, staan wel op de gastenlijst maar niet op de mailverzendlijst! U moet in dat geval zelf zorgen dat zij op de hoogte worden gesteld van de aangepaste tijden.

Tip: hoewel er tenten staan, adviseren we om je warm te kleden en een pet of paraplu mee te nemen.

Wij kijken uit naar uw komst!

Met vriendelijke groet,
Jikke Kuiper