Twee projecten van Woonstad Rotterdam in Pendrecht genomineerd

Leuk nieuws’, schreef John Waas van Woonstad Rotterdam verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het vastgoed, ‘Er zijn 2 projecten in De Tuin op het Zuiden in Pendrecht genomineerd voor de Rotterdam Architectuurprijs 2012. De Hagen (eengezinswoningen) is genomineerd
en
de appartementengebouwen aan de Burghsluissingel zijn samen met die aan de Dinteloordstraat ook genomineerd.’

Pendrecht was in de 50-er jaren al baanbrekend en het is leuk om te weten en ook goed voor Pendrecht, dat er respectabele architectuur in terugkomt.

Naast een jury-prijs wordt er ook een publieksprijs uitgereikt. Rotterdammers en zeker Pendrechtenaren kunnen ook stemmen. John Waas hoopt dat er veel op de Pendrechtse projecten gestemd wordt!

De projecten staan aangeduid als:

* De Hagen (eengezinswoningenproject)

* Tuin op het Zuiden (voor de appartementengebouwen)

Op de site van Woonstad Rotterdam staat:

Project De Tuin op het Zuiden kanshebber voor architectuurprijs!

Het is al vaker gezegd: mooie woningen zijn in De Tuin Op Het Zuiden ook heel betaalbaar. Zelfs gerenommeerde architecten waarderen de woningen in dit gebied. Zo maken deelprojecten De Hagen en Tuin op het Zuiden (appartementencomplexen aan de Dinteloordstraat en Burghsluissingel) kans op de Rotterdam Architectuurprijs 2012!
Die prijs wordt toegekend aan het meest spraakmakende project of gebouw van het afgelopen jaar.
De eengezinswoningen van de Hagen en appartementen van Tuin op het Zuiden zijn twee van de 24 projecten die in de categorie ‘wonen’ meedingen naar de prijs.
Niet alleen de deskundige jury buigt zich over de genomineerde projecten. Ook Rotterdammers zélf mogen meestemmen.
Ook u als bewoner van Pendrecht en De Tuin Op Het Zuiden mag dus uw stem uitbrengen.
Of aan vrienden, familieleden, collega’s en anderen die uw nieuwe woning kunnen waarderen vragen op het project te stemmen.
Dat kan via www.rotterdam.nl/architectuurprijs. Op 19 december wordt in De Doelen in Rotterdam bekendgemaakt welk project met de prijs én met de eer gaat strijken!

STEM NU (druk hier om te stemmen).