Ultieme poging om informatie in te winnen over verdwijning Monika Tanova

Ieders medewerking wordt gevraagd om de in december 2010 verdwenen Monika Tanova op te sporen. Via de deelgemeente Charlois bereikte Vitaal Pendrecht het volgende bericht.
Beste mensen,
Deze mededeling kreeg de voorzitter Ed Goverde gisteren via de politie. Het betreft de verdwijning van Monika Tanova 30 december 2010. Monika stond tot die dag regelmatig bij de Aldi de straatkrant te verkopen.
Schreef gebeidsmanager Katja Horeman.

Vorzitter Ed Goverde kreeg namelijk de mededeling dat a.s. dinsdag er in de wijken Zuidwijk en Pendrecht een aantal opnamen gaan plaats vinden van Opsporing Verzocht en mogelijk ook van SBS 6.

De familie Tanova (ouders van Monika)) zullen geïnterviewd worden door de medewerkers van Opsporing Verzocht en (mogelijk ook) SBS 6.

Op 4 september gaat de politie een ultieme poging doen i.h.k.v. burgerparticipatie. Ze gaan dan een website opstarten waarin de burgers mee kunnen denken en richting kunnen gaan geven aan een onderzoek. Hiervoor gaan ze een website openen met de naam www.helpmonikavinden.nl

In de wijken zullen hiervoor stickers worden geplakt op de vermoedelijke looproute van Monika van Plein 1953 tot Slinge.

Helpt u ook mee?

U wordt alvast bedankt voor uw medewerking.
door

Patrick J.Th. Mettrop
Politie Rotterdam – Rijnmond
Chef Opsporing
District 10 ( Zuid )
(donderdag afwezig)

( 010-2743586 ( Grip )
((+31)(0)650291389
: patrick.mettrop@rijnmond.politie.nl

De politie plaatste dit bericht in februari dit jaar op hun site en via deze link is een filmpje te zien van Hart van Nederland van februari 2011 over aanwijzingen die er toen waren over de vedwijning van Monika Tanova.