Wie geeft Negra, Nutella en Nugat een liefdevol thuis?

Iedereen herinnert zich nog wel de giftige modderstromen in Hongarije. Er waren vele slachtoffers, maar niet alleen onder de mensen. Ook heel veel dieren raakten verminkt door de chemicalien die overal heen stroomden.

Anita Koers doet alles voor dieren. Of die dieren nu in Nederland of in Hongarije leven, maakt haar niet uit. Ze sluit alle dieren met liefde in haar grote dierenhart. Ze twijfelde dan ook geen moment om af te reizen naar het rampgebied om de dieren daar te helpen. Binnenkort is op deze website en in Weekblad De Echo een uitgebreid artikel te lezen over haar Hongarije-avontuur.

De honden Negra, Nutella en Nugat kwamen in Nederland terecht, omdat er een baasje voor gevonden was. Dat ging uiteindelijk niet door en nu heeft Anita hen voorlopig onder haar hoede genomen. Op de foto zie je Anita met Negra en Nutella. De honden zijn circa vijf maanden oud en heerlijk speels. Ze zoeken alleen nog een lief baasje waar ze een fijn leven tegemoet kunnen gaan!

Wie geeft Negra, Nutella en Nugat een liefdevol thuis? Neem contact op met het Dierengezondheidscentrum via 010 – 481 55 57 of loop even binnen. De openingstijden staan op www.dgcrotterdam.nl.