Zaterdag veel te doen in Pendrecht

Een laatste blik op de weersvoorspellingen geeft te zien dat het 22 graden wordt met wolken en zo nu en dan zon. Ideaal weer voor wijkactiviteiten.

Om te beginnen is er op het Kerkplein voor de St Bavokerk van 10:00 tot 16:00 uur FancyFair.

Dan is er op de Krabbendijkestraat, Slinge en een stukje Plein 1953 van 10:00 tot 16:00 uur Jaarmarkt met attracties, kramen en oude ambachten.

En ook is er in de Baarlandhof 21 Open Dag van De Beweging. De Beweging staat ook op Plein 1953 voor de Middelburgt met informatie een meetapparatuur bij de volgende activiteit.

Op Plein 1953 voor de Middelburgt ter hoogte van de vijver is er ook Pendrecht Fietst zich FIT met allerlei fietsactiviteiten op het plein en een recreatieve fietstocht van 9 kilometer vanaf Plein 1953 door het Buijtenland van Rhoon en ook een fietspuzzeltocht vanaf Plein 1953 van 16 kilometer ook door het Buijtenland van Rhoon. Bij beide tochten wordt er gepauzeerd in de Theeschenkerij van zorgboerderij De Buytenhof aan de Rijsdijk in Rhoon met koffie en iets lekkers erbij.

En als klap op de vuurpijl houdt de Charloisse Lagedijk een week voor de landelijke Burendag, Burendag bij De Vier Heeren, Charloisse Lagedijk 819 van 13:00 tot 17:00 uur.

Als u op de links klikt gaat u door naar de Activiteitenkalender van deze website met de posters en verdere gegevens van al de activiteiten.