Zus Jennefer: “zware tijd voor de familie”

Het afgelopen weekend is er op deze site verschillende keren bericht over de verdwijning van Jennefer van Oostende bekend van TOS en van de basisschool De Koppeling.

Een zus van Jennefer zei tegen RTV Rijnmond: “zware tijd voor de familie”

De site van RTV Rijnmond vemeldde verder:

De familie van het vermiste meisje Jennefer uit Rotterdam bereidde zich naarmate de tijd verstreek op het ergste voor. Dit heeft een zus van het meisje gezegd tegen RTV Rijnmond.

,, Het is niet niks als ze zeggen dat er iets is aangetroffen en dat het bijna zeker is dat het je zusje”, stelt ze: ,,.het is moeilijk, heel moeilijk”.

Resultaat onderzoek pas maandagavond
Het vermiste 10-jarige meisje Jennefer van Oostende is mogelijk dood aangetroffen. In een huis aan de Boergoensestraat in Rotterdam-Zuid is het lichaam van een meisje aangetroffen. De politie kan nog niet bevestigen of het gevonden lichaam van het vermiste meisje is. Nader onderzoek moet dat uitwijzen. Dit onderzoek gaat nog zeker tot maandagmiddag en misschien wel tot maandagavond duren.

Aanhouding
Eerder vannacht heeft de politie een 26-jarige man aangehouden in de woning aan de Boergoensestraat. Het zou gaan om de ex-man van de zus van Jennefer. Hij zou volgens een verklaring onenigheid hebben gehad met Jennefer, die daarna haar vader zou hebben gebeld en zijn vertrokken naar zijn huis. Daar is ze is echter nooit aangekomen.

Klasgenoten geschokt, verdrietig en bang
De Rotterdamse deelgemeente Charlois inventariseerde maandagochtend welke hulp er nodig is in de wijk waar het meisje woonde. De leerlingen van de school voor christelijk speciaal basisonderwijs De Koppeling waar Jennefer op zat, hebben maandagochtend te horen gekregen over de waarschijnlijke dood van de 10-jarige leerlinge. Volgens de directeur reageerden ze geschokt, verdrietig en bang. Met de GGD, het bestuur van de school en de politie is er overleg om te besluiten hoe verder met de situatie moet worden omgegaan.

Buurtbewoners van het Rotterdamse meisje Jennefer en bewoners uit de wijk waar mogelijk haar lichaam is gevonden, kunnen maandagavond om half 7 terecht op een besloten bewonersbijeenkomst in de Filadelfiakerk in Rotterdam-Zuid.

Om het geluidsfragment te horen kan men terecht op de website van RTV Rijnmond.