Zwarte Pieten Band van Excelsior

Yvette Kevenaar doet de pr van Excelsior. Het is nog geen december, maar zij wil iedereen alvast attenderen op de mogelijkheid om bij je Sinterklaasfeest de Zwarte Pieten band van Excelsior langs te laten komen.
Excelsior is van alle markten thuis en dat wil ze graag onder de aandacht brengen. Vandaar dit bericht:

Geachte heer, mevrouw,

Het duurt nog maar even en wellicht bent al bezig met de organisatie van een evenement. Hiermee bedoelen wij het Sinterklaasfeest dat jaarlijks door verschillende mensen, organisaties en verenigingen voorbereid wordt. Drumfanfare Excelsior Rotterdam heeft naast The Music and Showkids, The Caribbean Showband en The Show and Marching Band ook een echte Zwarte Pieten Band.

De Zwarte Pieten Band van Excelsior kan ook uw Sinterklaas helpen. Een vrolijke en olijke zwarte pietenband van ongeveer 10 – 15 muzikanten speelt bekende sinterklaasliedjes van toen en nu en verhoogt daardoor de feeststemming bij kleine en grote mensen. Dit kan een optocht of een sinterklaasfeest binnen of buiten zijn. De pietenband treedt op hele diverse plaatsen op. Zo zijn zij bijvoorbeeld jaarlijks een welkome gast bij het Sinterklaasfeest van de Kameraadjes van Feyenoord.

De pietenband van Excelsior kan samen met uw eigen Sinterklaas uw publiek verrassen en veel amusement brengen. U als organisatie bepaalt hoe de pietenband wordt ingepast in uw festiviteit.

Wij hopen dat wij uw interesse hebben gewekt en ook uw Sinterklaasfeest of -intocht binnenkort muzikaal compleet kunnen maken.

Voor meer informatie of boekingen kunt u terecht op onze website www.drumfanfare-excelsior.com of contact opnemen met de heer Van ’t Hof via telefoonnummer 0165-544311 of via boekingen@drumfanfare-excelsior.com.

Voor de kerstperiode beschikken wij ook over een muzikale kerstmannen/vrouwen en elfen

Met vriendelijke groeten,

Yvette Kevenaar
PR Drumfanfare Excelsior Rotterdam
06 – 54 97 46 98