Avondschouw met bewoners, deelgemeente, politie en stadswachten

Er werd verzameld in het Servicepunt Pendrecht en besloten werd dat de bewoners konden zeggen waar ze wilden schouwen. Goed idee, want de bewoners zijn ook op dat gebied de professoren van de wijk. Het ging richting Zuid/Oost, alle straatjes, lantarenpalen en oneffenheden worden opgeschreven. Richting Ooltgensplaatweg waren bewoners het erover eens dat op een enkele lantarenpaal die het niet doet alles schoon, heel en veilig was. Dat was de vorige schouw in die buurt voor de rest ook al vastgesteld.
De oversteek werd gemaakt naar de Noord/Oostkant van Pendrecht, de Herkingenbuurt, daar was het eigelijk niet veel anders. Af en toe een gat wat gedicht moet worden, omdat er een fietsbeugel weg is gehaald maar verder ook niet zo veel waar je je zorgen om moet maken. De grote bakken die tussen de “oud en nieuw” bouw staan kunnen wel opgefleurd worden met crocussen of andere bloemen, die weinig onderhoud nodig hebben.
Kortom er is wel het één en ander opgeschreven en dat wordt ook zo snel mogelijk aangepakt, laat dat maar aan de beheercoordinator buitenruimte over.

Ze is vast van plan dit vaker te doen.

Dan komen de Zierikzeebuurt en de Ossenissebuurt aan de beurt.