De nieuwe gezichten van de deelgemeente

Er is flink wat veranderd bij de deelgemeente. Functies werden samengevoegd en er kwamen andere mensen op die functies. Dat gebeurde ook op de wijk- en beheercoördinatie.
Bij de Raad in de Wijk bijeenkomst van maandag 17 september werden ze gepresenteerd.

Er zijn wat functieverandering geweest bij de deelgemeente.

Luz Kromhout vertrok als wijkcoördinator en werd opgevolgd door Janny van Gils. Ilona Otter is geen beheercoördinator meer. Zij wordt opgevolgd door Nanda Jonker.

Op het bovenste plaatje links Janny van Gils en rechts Nanda Jonker.

Ilona Otter was ook op de bijeenkomst en stelde de nieuwe mensen aan diverse bewoners voor. Op het onderste plaatje Ilona in een tete a tete met haar opvolgster.

Opvolgster is eigenlijk niet helemaal het geval. Want Nanda en Janny zijn ook verantwoordelijk voor de beheer- en wijkcoördinatie in Zuidwijk. Er zijn dus ook functies samengevoegd.

Ilona schreef de morgen na de bijeenkomst nog het volgende mailbericht. Zij wil dat de speelplek in de Herkingenbuurt op de kruising met de Melissantstraat goed afgerond wordt en meldde het volgende:

Goedemorgen lieve mensen,
Hierbij het bericht van gemeentewerken over de planning van de uitvoering werkzaamheden Herkingenstraat.
Week 44 (dus de week van 29 oktober), best spannend dus!
Ik wil gelijk van de gelegenheid gebruik maken om te vertellen dat ik weg ga uit de wijk. Dit is het laatste grote project wat ik afrond in Pendrecht.
Ik ben heel blij dat dit ook nog gelukt is en dat jullie, de wijkmensen, nog lang kunnen genieten en gebruik maken van deze plek.
Ik ga werken in Carnisse (en nee, niet Barendrecht maar het gebied tussen Oud-Charlois en Tarwewijk). Uiteraard vind ik het heel jammer dat ik weg ga uit Pendrecht, ik heb er 4 jaar met heel veel plezier gewerkt. Maar ondertussen heb ik ook wel een zin in de nieuwe uitdaging die voor mij ligt in Carnisse.
Ik blijf dit project nog volgen, of de uitvoering op tijd is en ik zou het ook leuk vinden om bij “de opening” aanwezig te zijn.
Als jullie daar nog iets leuks mee gaan doen?
Mijn opvolgers in de wijk zijn:
Nanda Jonker voor de buitenruimte en Janny van Gils voor het sociale domein.
Succes met alles en bedankt voor de fijne samenwerking,
groet Ilona