De Zuiderkroon heeft haar deuren weer geopend

We zijn verheugd om aan te kondigen dat De Zuiderkroon haar deuren weer heeft geopend en klaar is om nieuw leven in de wijk Pendrecht te blazen! Na een periode van reorganisatie en doorontwikkeling staan we te popelen om te beginnen met het organiseren van diverse activiteiten voor jong en oud, met als doel de gemeenschap te versterken en een warme en gastvrije omgeving te bieden waar iedereen zich thuis kan voelen.

De Zuiderkroon is meer dan alleen een ontmoetingscentrum; het is een plek waar verbindingen worden gelegd, vriendschappen worden gesmeed en herinneringen worden gemaakt. Of je nu op zoek bent naar een gezellige plek om een kopje koffie te drinken, nieuwe mensen te ontmoeten, een maaltijd te nuttigen of deel te nemen aan inspirerende activiteiten, De Zuiderkroon heeft voor elk wat wils.

Kom langs!

Ons doel is om een diverse reeks activiteiten aan te bieden die aantrekkelijk zijn voor alle leeftijden en interesses. Van creatieve workshops en sportevenementen tot educatieve lezingen en culturele uitwisselingen, er is altijd wel iets te doen bij De Zuiderkroon. We willen een bruisend centrum creëren waar iedereen zich welkom voelt en waar er ruimte is voor plezier, ontspanning en persoonlijke groei.

Maar… De Zuiderkroon kan alleen tot bloei komen met jullie hulp en betrokkenheid. We nodigen alle wijkbewoners uit om langs te komen, deel te nemen aan onze activiteiten en ideeën en suggesties met ons te delen. Samen kunnen we van De Zuiderkroon een levendige en bloeiende gemeenschapsruimte maken waar iedereen trots op kan zijn.

Dus kom langs, ontdek wat De Zuiderkroon te bieden heeft en maak deel uit van onze groeiende gemeenschap. We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen en samen nieuwe herinneringen te maken!