Melden helpt echt, verlichting rond Passage krijgt prioriteit

Beheercoördinator Ilona Otter, foto boven, reageerde op de melding in voorgaand bericht. Dank je wel! En ze liet zien dat er al enige tijd aandacht is voor de defecte verlichting langs de Passage.
Zij stuurde ook een mail mee waaruit blijkt dat zij er al een tijdje mee bezig is. Zij hoopt ook dat het binnenkort eindelijk gerepareerd wordt maar hou mij op de hoogte!
Ben Hazebroek, te zien op onderstaande foto mailde haar: Ik heb deze melding heropend.
Het gaat om Sliedrechtstraat vanaf de “passage”nr. 71. Lantaarnpaal nummers: 1,2,3,4,5 Plein 1953 tussen de Aldi en Karel de Stouteflat lantaarnpaal nummers: 46, 48,50,52,54,56.
“Ik had al eerder aan jou doorgegeven dat de verlichting het niet doet bij de Passage, maar ik krijg nu signalen dat het probleem nog steeds niet verholpen is. Waarom lukt het niet?”, schrijft de beheercoördinator vertwijfeld aan de man van Gemeentewerken. De mailwisseling is al voor de jaarwisseling geweest, want ze schrijft dat het met het oog op Oud & Nieuw en het cameratoezicht van groot belang is dat de verlichting het doet.
Er is ook een melding gedaan via de wijkcoördinator Luz Kromhout en daaruit blijkt dat vanaf begin december de zaak rond De Passage aardedonker is.
Gelukkig is er niks gebeurd, maar het is toch belangrijk dat in de gaten gehouden wordt dat de verlichting het doet. Voor je het weet went iedereen er aan, meldt er niemand meer en denkt iedereen dat het zoo hoort.
Dus maak gebruik van 14 010 of ga via deze link naar het formulier op de website van de gemeente.