Michiel van Heel nieuwe arts Sliedrechtstraat

Michiel zegt van zichzelf: “Ik ben opgegroeid in Twente en heb daar de middelbare school gevolgd. Vervolgens heb ik mijn basisopleiding van 1991 tot 1998 in Maastricht gevolgd. In 1993 heb ik een jaar in Lausanne in Zwitserland gestudeerd. In 1996 3 maanden in leuven in Belgie. Van mei 1998 tot oktober 2000 zat ik bij de Koninklijke Landmacht als officiersarts. Eind 1999 werkte ik in deze functie op een basis in Kosovo. Vanaf september 200 tot september 2003 volgde ik de huisarstenopleiding in Leiden. Het grootste deel van de praktijkstages heb ik in den Haag e.o. gedaan. De afgelopen maanden heb ik als waarnemer gewerkt in een andere praktijk in Rotterdam. Mijn wens is te werken in een gezondheidscentrum waarbij je als huisarts ook betrokken bent bij de vormgeveing ervan. Ik ben zeer enthousiast over de aanpak van Gezondheidscentrum Zuiderkroon en zie met belangstelling kennismaking met u tegmoet. Mijn hobby’;s zijn mountainbiken en snowboarden, maar ook fotografie en architectuur.”