PARC-club vol enge geluiden en lichtflitsen

In de Opzoomerbus schminkten medewerkers van TOS de kinderen van de PARC-club. Sommige kinderen kwamen in vol ornaat naar de party. Deze kleine miss halloween zag er wel heel aantrekkelijk uit.
Claudette d’r broer Geronimo en haar zoon Patrick stonden in de PARC-club uit twee grote pannen met beslag echte pompoenpannenkoeken te bakken. Dat bleek een overheerlijke Antilliaanse lekkernij van echte Hollandse pompoenen uit de Educatieve Tuin aan de Carnissesingel. En Claudette haar keuken stond haar vriendin Nini Eustacia achter het fornuis om soep te maken. Nini is weliswaar verhuisd uit de buurt en woont nu helemaal in Vreewijk, maar komt voor zoiets leuks toch terug naar Pendrecht. Om de feestvreugde te verhogen had opbouwwerker Frank Boerboom enge geluiden en lichtapparatuur tevoorschijn gehaald om de Oldegaarde 988 tot een echt spookhuis om te toveren. Zelf had ie een echt spook-habijt aan en zag zeer angstaanjagend uit tussen de rook uit een echte rookmachine. De hele gevel hing vol met fluoriscerende geraamten, dus griezelen troef. En overal pompoenen. De kinderen hadden de avond van hun leven en eten zker nog dagen snoep.
Vooral het bovenkamertje van de PARC-club met geraamten en blacklight deed het goed. Was net echt! Griezelen is helemaal in. En het kan in de winter eigenlijk op iedere avond en zeker in woningen, die op de nominatie staan om gesloopt te worden.