Presentatie PIT 010 in het Servicepunt

Donderdag 19 januari presenteert de nieuwe welzijnsorganisatie PIT 010 zich in het Servicepunt Charlois Zuid aan bewoners en functionarissen van Zuidwijk, Pendrecht, Wielewaal en Heijplaat. aanvang 13:00 uur, sluiting 16:00 uur.
‘Met trots presenteren we Team PIT 010’ staat er op de uitnodiging van PIT 010 (help jezelf vooruit in Charlois).

De nieuwe organisatie voor schuldhulpverlening, mantelzorgondersteuning, bewonersactiviteiten, vrijwilligerswerk, maatschappelijk werk, participatie en meedoen in de buurt heet u van harte welkom voor een hapje en drankje en zal u kennis laten maken met hun diensten en activiteiten.

PIT 010 is gevestigd in het Servicepunt Charlois Zuid, Plein 1953 nr. 63, 3086 EE Rotterdam.
Hun telefoonnummer is 010 760 08 10
het emailadres is info@pit010.nl

De uitnodigingen voor de presentatie komen van bekende mensen, zoals Esther Schouten en Elly Kamperman van Aafje. Bekend van Buren voor Buren en de activiteitenbegeleiding in de Zuiderkroon. Zij gaan beide deel uit maken van het Team PIT 010.

Maar ook Benyounes El Majdoub, de straatcoach, verspreidt uitnodigingen. Benyounes is nieuw. Hij gaat werken aan activering van bewoners via de straten en activiteiten. Hij heeft al hier en daar kennisgemaakt. Hij zal donderdag 19 januari zeker bij de presentatie zijn en hoopt er veel mensen de hand te kunnen schudden.

Als je hem vraagt wat hij onder straatcoach verstaat zegt hij: ‘Nou ik zeg vaak dat het ‘opbouwwerker’ is’.

Ook nieuw is Daniëlle en zij gaat werken voor het Vrouwenhuis Vitale Wereldvrouwen.

Donderdag 19 januari is het hele Team PIT 010 er om te laten zien, wie wat gaat doen.