Speeltuin is écht gesloten!

Zoals u weet heeft het kabinet op 31 maart 2020 besloten dat alle bestaande maatregelen om het corona virus tegen te gaan in ieder geval worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. Dit betekent dus ook dat Speeltuin Neeltje Jans momenteel is gesloten. Wij horen geluiden uit de wijk dat veel kinderen toch door de hekken naar binnen gaan. Hierom willen wij nog eens extra benadrukken dat dit niet is toegestaan.

We weten nog niet hoe het na 28 april zal worden. Er is een grote kans dat de sluiting tot en met de meivakantie moet gaan duren en mogelijk tot 1 juni. Hierom is de speeltuin ook tot nader bericht gesloten.

 

Wat betekent dit?

Dit betekent dat kinderen niet meer naar binnen mogen. Volwassenen uiteraard ook niet. Ook mogen de kinderen niet op het voetbalveld komen voetballen. We snappen dat dit lastig is, vooral nu het heerlijk zonnig weer is, maar het is toch echt verboden. Wanneer niet aan de regels van de overheid wordt voldaan, dan kan de politie boetes komen uitdelen. Het bestuur van de speeltuin kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor het overtreden van de regels.

 

Hieronder kunt u nog een filmpje bekijken over het corona virus.

 

Wat is het nieuwe Corona virus?