Trakteer jezelf op een heerlijke Fish spa!

Maandag 16 september is de officiële opening van Health and Day Spa aan de Zijpe 9, 3086 HZ Rotterdam.
De eigenaar is Chantal Bonkestoter.
Het emailadres is info@healthanddayspa.nl
Telefoon: 010 737 1690

Ik heb nieuws voor de website, was haar bericht via de reactiemail.

Onlangs ben ik op de Zijpe een nieuwe zaak gestart: Health and day spa. 16 september is hiervan de officiële opening. Wij bieden fish spa voor de voeten aan maar ook diverse ontspanningsmassages. Op dit moment hebben wij ter kennismaking een actie voor de komende twee maanden € 10,00 voor 20 min in de fish spa met je voeten, een unieke beleving die je niet snel meer vergeet.

Wij gaan flyeren in Pendrecht. Maar ons leek het ook leuk om bijvoorbeeld een melding via jullie te doen, in de vorm van dat jullie een keer langskomen om het zelf te ervaren en er misschien over willen schrijven?

Voor meer informatie kan je kijken op onze website:
www.healthanddayspa.nl of op onze facebookpagina terecht.

Ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet,

Chantal

Health and day spa telefoon: 010 737 1690

Chantal Bonkestoter is een enthousiate onderneemster. Haar familienaam komt uit Drenthe. Iedereen met zo’n achternaam is familie van haar. Bonkestoter heeft te maken met de turfwinning.

Donald Spanjer van Woonstad Vastgoed ging donderdagmorgen nog even bij haar langs. Hij verhuurde haar de kiosk en is benieuwd hoe de zaak gaat lopen. De Health and day spa past goed bij Pak Kai’s afhaalrestaurant en de Tattoo shop ernaast. Verderop zit de huisarts en is de fysiotherapie en er is nog een plek waar massage gegeven wordt, maar dat hoeft elkaar helemaal niet te bijten, want het gaat mij vooral om de Fish spa!
De Zijpe wordt op deze manier een mooie plek voor je gezondheid en voor wat ze zo mooi wellness noemen tegenwoordig.

Nou was er van de week een programma op tv over Fish spa en allerlei onheil eromheen. De hoge standaard van hygiëne etc. wordt tegen de spa’s gehouden. En vooral het gegeven dat sommige spa’s het over een therapie hebben en over dierenwelzijn. In landen als Maleisië, Indonesië, Cambodja en dergelijke heb je hele straten met dergelijke spa’s. In Siem Reap bijvoorbeeld vind je de spa’s naast elkaar en zitten ladingen toeristen, maar ook Cambodjanen met hun voeten in het water. Je moet er wel tegen kunnen, want het kriebelt enorm.

En therapie? Chantal brengt het vooral als wellness en als traktatie. De prijzen die Radar noemt liggen ook veel hoger dan die van Health and day spa. En hongerig houden? Chantal zorgt dat haar vissen gewoon aangepast visvoer krijgen.

De visjes heten garra rufa’s en komen uit Indonesië. 20 minuten met je voeten in zo’n bak zitten kost € 10,- Chantal heeft nu twee weken de visjes en doet al 5 jaar massage. Voor de Fish spa is het belangrijk dat je naar binnen kunt kijken in de zaak, maar voor de massage komen er uiteraard wel gordijnen, die gaan tijdens zo’n massage dicht.

De openingshandeling maandag 16 september belooft iets spectaculairs te worden.